İnşaat Sonrası Mermer Temizliği

Yapı çalışmalarının gerçekleştirilmesi sonrasında yapıda karşılaşılacak tüm kirlilik etmenlerinin ortadan kaldırılması ve sağlıklı bir temizlik yapılması gerekir. Bu temizlik kapsamında yapı içerisinde özel bir işlem gerçekleştirilmesi gereken alanlardan birisini de mermer zeminler oluşturacaktır. Çünkü mermer, diğer zeminlere ve malzemelere göre kendine has özel ekip ve ekipmanlar ile temizlenebilir. Yani profesyonel şekilde mermer silimi ve parlatma gibi hizmetlerin gerçekleştirilmesi gereklidir.

Bir yapıda inşaat çalışmasını tamamlayarak yapının kullanıma açılması veya restorasyon/dekorasyon gibi bir çalışmadan sonra yapının tekrar kullanılması için genel temizlikte mermer temizliği ayrı olarak yapılır. Aslında bu temizlik de farklı bölümlere ayrılmak ile birlikte genel zeminlerde bulunan mermerin silme ve parlatma ile temizlenmesi gerekir. Mutfak, banko ve banyo gibi alanlarda bulunan mermer tezgahların ayrıca silimi ve parlatma işlemi sağlanır. Merdiven gibi bölgelerde ise basamak silimi ve parlatma yapılır.

İnşaat Sonrası Mermer Temizliği Nasıl Gerçekleştirilir?

Bir yapıda inşaat, restorasyon ve dekorasyon çalışmaları tamamlandıktan sonra firmamız üzerinden profesyonel bir şekilde mermer silimi ve parlatma işlemleri ile tezgah silimi, basamak silme gibi hizmetler talep edebilirsiniz. Örnek olarak dubleks veya tripleks bir konutta mermer zeminlerin öncelikle özel makineler ve cihazlar ile silinmesi, parlatılması ve lekelerin uzaklaştırılması gerçekleştirilir.

Zeminde yapılan temizlik çalışması sonrasında ekiplerimiz yine farklı cihazlar ve malzemeleri kullanarak evinizde bulunan mutfak, banyo,ada mutfak, tuvalet gibi bölümlerdeki mermer tezgahları silerek parlatır ve inşaat lekelerini uzaklaştırır. Sonrasında evin içerisinde bulunan mermer kaplama yapılmış merdiven basamakları temizlenerek, merdiven sağlıklı, estetik ve ışıltılı bir hale getirilir.

Tüm bu temizlik işlemlerinin gerçekleştirilmesi için özel bir şekilde farklı makineler, farklı temizlik kimyasalları ile birlikte çalışır. İşlem yapılırken sadece belirli bir miktarda su ve elektrik bağlantısının kullanılması yeterli olmaktadır. İşlem sırasında ev veya iş yerinizde temizlik yapılırken, personel harici kişinin bulunmaması sağlık açısından daha doğru olacaktır.

İnşaat Sonrası Mermer Temizliği Fiyatları

İnşaat çalışmalarının tamamlanmasından sonra ekibimiz tarafından öncelikle bir keşif yapılıp gerçekleştirilecek temizlik çalışmalarının türleri belirlenir. Ardından boyut yani işlem yapılacak mekanın ölçülerine göre mermer silimi ve parlatma fiyatları ortaya çıkartılır. Aslında bu fiyat bir paket olarak görüldüğü içinde tezgah silme ve basamak temizliği gibi noktalarda yer alacaktır. Önemli olan nokta tüm bu hizmetleri gayet uygun fiyatlar ile birlikte alabilmenizdir. Ayrıca sunulan bu uygun fiyatlı avantajlı temizlik karşısında en önemli noktalardan birisi de koruyucu yapı sağlayan garantili bir temizliğin elde edilmesidir.