Coante Tezgah Nedir?

Coante Tezgah

Genellikle iç mekan uygulamalarında görülmesi ile birlikte aslında dış mekan uygulamaları için de tercih edilen bir mermer türü olarak Coante mermeri ismini bir İtalyan firmasının sayesinde kazanmıştır. İtalyan teknolojisi üretimi gerçekleştirilen bu mermer genellikle Coante tezgah çeşidi ile bilinmektedir. Bu tip tezgahlar içeriğinde bulundurduğu kuvars minerali sayesinde de çok daha parlak ve çok daha albenisi yüksek olan bir görüntü ortaya çıkarmaktadır.

Coante Tezgah Özellikleri Nelerdir?

Coante mermer sayesinde üretilmiş tezgahların temel özelliklerine bakıldığında, çok yüksek sertliğe sahip bir tezgah elde edildiği görülebilir. Daha önce bahsedildiği üzere parlak ve göz alıcı bir görüntüsü olduğu için estetik bir sonuçta ortaya çıkarmaktadır. Aslında bu ürünlerin tezgah kullanımı için tercih edilmesinde yüksek dayanıklılık ve leke tutmaz bir özellik bulunması da ön plana alınabilir.

Sahip olduğu cezbedici özellikleri göz önünde bulundurulduğunda, Coante tezgah ürünleri çizilmeye daha dirençli ve kimyasallara karşı daha dayanıklı bir yapı ortaya koymaktadır. Bu bağlamda tezgah başta olmak üzere aslında bu taş çeşidi merdiven veya zemin döşemesi gibi noktalarda da sıklıkla kullanılmaktadır. Özellikle mutfak tezgahı konusunda klasik mutfaklarda veya ada mutfaklarda hijyenik özelliği ile şık bir kullanım ortaya çıkarmaktadır.

Coante Tezgah Nasıl Temizlenir?

Sıvıyı emmeyen, çizilmeyen, çatlamayan ve dayanıklı bir yapıya sahip olması ile bilinen Coante tezgah istenilen her an pratik bir şekilde temizlenebilir. Bu anlamda evinizdeki pratik temizlik malzemelerini kullanmanız dahi yeterli olabilir.

Coante Tezgah Nasıl Korunur?

Firmamız tarafından sunulan garantili mermer koruma çözümü  olan TuffSkinCoante tezgahlar içinde %100 koruma sağlar.  İlgili koruma hizmeti aldığınızda  Coante tezgahlarımız yıllarca leke tutmaz ve  temizlik kolaylaşır.