Kashmir White Granit Nedir?

Sahip olduğu sert ve sağlam yapısı sayesinde mutfak veya banyo gibi alanlarda çok sık kullanılan kashmir white granit çok uzun ömürlü bir kullanım yapısı ortaya çıkarmaktadır. Bu niteliğin elde edilmesi açısından da sadece yakılmış ürünlerin restore edilmesi ve temizlenmesi gibi pratik işlemler uygulanması gerekmektedir.

Özel bir yapıya sahip olan bu taş zeminlerde, firmamız tarafından genellikle özel kimyasallar sayesinde yüzey temizliği sağlanır. Ardından kademeli bir şekilde gerçekleştirilecek temizlik işlemi için fırçalama uygulanması ile birlikte ardından ise koruma işlemi ile tüm bakım hizmetleri tamamlanmaktadır. Bu sayede doğal görüntü asla bozulmayacak şekilde bir restorasyon elde edilirken, çok daha uzun ömürlü bir kullanım fırsatı sağlanmaktadır.

Kashmir White Granit Özellikleri Nelerdir?

Yakılmış granit olarak da bilinen bu ürünler özellikle toz ve kire karşı yüksek bir dayanıklılık oluşturmaktadır. Bu sayede mutfak ve banyo gibi alanlarda çok sık tercih edilen yüksek dirençli ürünler arasında bulunmaktadır. Yakılmış beyaz rengi oluşturması ile birlikte aynı zamanda iç ve dış mekan zemin kaplamaları, duvar kaplaması veya dekorasyon uygulamalarında da tercih edilmektedir.

Temel olarak Hindistan menşeli olmak üzere ürün çok geniş dış alanlarda homojen bir yapı oluşturduğu için keyifli bir kaplama görüntüsü ortaya çıkarmaktadır. Bu tip uygulamalarda belirli dönemlerde de granit silimi ve parlatma sağlanarak, bu nitelikli görüntü çok uzun yıllar korunabilir. Talep edilen bu temizlik ve bakım işlemleri açısından da firmamız son teknoloji cihazlar ve özel kimyasallar sayesinde pratik ve güvenilir bir hizmet sağlamaktadır.

Yapılacak temizlik, bakım ve koruma işlemleri sayesinde kötü görüntüler ortadan kaldırılabilir, doğal görünümlü bir renk elde edilebilir ve bozulma gibi sonuçlar ortadan kaldırılabilir. Özellikle mutfaklarda kullanım gerçekleştirilen bu tip ürünlerde gıda ürünlerinin lekeleri, asit lekeleri veya su lekeleri de zemin üzerinden kolaylıkla uzaklaştırılabilir.

Kashmir White Granit Nasıl Temizlenir?

Firmamız üzerinden alabileceğiniz hizmetler ile kashmir white granit ürünleri için temizlik talep ettiğinizde, profesyonel bir ekip sayesinde sizlere hizmet sunabiliyoruz. Bu ekip tamamen profesyonel cihazlar ile detaylı şekilde granit silimi ve parlatma hizmeti gerçekleştirmektedir. Bu bağlamda da elde edilen sonuç neredeyse garantili bir şekilde uzun yıllar kullandığınız döşemenin sağlıklı ve estetik kalmasını sağlamaktadır.

Tecrübeli bir şekilde bu hizmetleri gerçekleştirecek bir ekip, kullandığı makine ve kimyasallar sayesinde de canlı ve temiz bir görüntünün ortaya çıkmasına özen göstermektedir Bu bağlamda her yıl belirli periyotlar ile birlikte granit silimi ve parlatma hizmeti talep edilerek, istenilen nitelikli sonuç düzenli şekilde elde edilebilir.

 

View this post on Instagram

Kashmir white  granit, sert ve sağlam olmasından dolayı mutfak ve banyolarda sıkça kullanılmaktadır.   Fotoğrafta  görülen banyo yüzeyinde  bu taş 25 yıl önce döşenmiş ve bu taşın yakılmış formudur.   Yakılmış  granitler,  toz ve kire karşı kullanışlı olmasından dolayı tercih edilmektedir.   Yüzeye özel kimyasallar kullanarak öncelikle bu yüzeyi temizledik.  Ardından fırçalama tekniği uyguladık ve son olarakta koruma işlemi ile sonlandırdık. Bu yüzeyi doğal görüntüsüne zarar vermeden restore ettik. . . Kashmir white granite is frequently used in kitchens and bathrooms due to its durability. This is a bathroom surface and  kashmir white granite was installed 25 years ago. We first cleaned this surface with  chemicals which is special for this type of cases. Then we applied brushing and finally ended with protection(impregnation) process. We restored the surface  without  changing  its natural appearance. . . . #kashmirwhite #granit #kaşmirbeyaz #granitrestorasyon #granittemizliği #granitparlatma #mermertemizlik #mermercila #granitcila #mimari #içmimar #doğaltaş  #yüzeytemizleme #restorasyon #restoration #granite #marmo #mermer #mermerrestorasyon #lekeçıkarma #mermerkoruma #granitkoruma #dekorasyon #kaşmir #naturalstone #banyo #banyomermeri

A post shared by Uytaş Restorasyon (@uytasrestorasyon) on