Mutfak Tezgahı Nasıl Kaplanır?

Mermer, granit, suni mermer veya doğal taşlar ile üretilmiş olan mutfak tezgahları gün içerisinde evin en sık kullanılan zeminlerinden birini oluşturmaktadır. Üzerinde yemek yapılan, sıcak malzemeler ile temas eden, gıda malzemeleri ile temas eden ve yemek tüketilen tezgahlar çok daha fazla kirlenerek leke tutabilir. Bu nedenle lekelenmeleri engellemek ve mutfak tezgahını daha dayanıklı hale getirmek için mutfak tezgahı kaplama işlemi sağlanabilir.

Mutfak tezgahı kaplama işlemini gerçekleştirmek için aslında birçok farklı sistemden yararlanmak mümkündür. Tezgah açısından yenileyici bir görüntü sağlayacak bu kaplama işlemleri, günümüzde pratik olarak temin edilebilecek birçok farklı suya dayanıklı folyo malzemeler veya silikon malzemeler ile yapılabilmektedir. Ancak çok daha dayanıklı bir şekilde imal edilmiş bir polyester malzeme olarak Tuffskin gibi bir tercih yapılabilir. Bu yüzey koruyucu kaplama hangi tür taş kullanıyor olursanız olun sıradan taş koruma kimyasalların sizlere hiçbir zaman sunamayacağı korumayı garanti etmektedir.

Tuffskin İle Tezgah Nasıl Kaplanır?

Gelişigüzel bir şekilde piyasada temin edebileceğiniz ve el yöntemi ile uyguladıktan sonra belirli sürelerde yeniden değiştirmeniz gerekecek mutfak tezgahı kaplama ekipmanları bulunmaktadır. Bu ekipmanlar belirli bir süreliğine tezgah üzerinde istenilen koruma yapısını oluştursa da Tuffskin çok daha özel bir yapıya sahip olarak birçok farklı avantajı da beraberinde getirmektedir.

Mutfak tezgahlarında Tuffskin kaplama işlemi gerçekleştirmek istediğinizde, bu pratik malzemeyi çok kolay bir şekilde temin edebilirsiniz. Bugün dünya genelinde kullanılan en iyi mermer koruma çözümlerinden biri olmakla birlikte polyester malzeme gaz geçirgenliğine sahiptir. Bu yapısı ile birlikte mutfak tezgahlarında güvenilir şekilde kullanılırken, çok uzun yıllar çizilmeden, lekelenmeden ve aşınmadan kullanılmaktadır.

Tuffskin malzemesini tezgah kaplama için kullanmak açısından çok pratik bir uygulama yöntemi bulunmaktadır. En geç 2 saat süre sonrasında artık kullanılabilir bir hale gelen tezgah ile beraber 72 saat gibi maksimum bir süre içerisinde de tezgaha tamamen yakışacaktır. Bu sayede soyulma ve parçalanma gibi bir sorun ile karşılaşmadan malzeme tezgahın üzerinde rahatlıkla kullanılabilir.

Tuffskin Hangi Avantajlar Sağlar?

Mutfak tezgahı kaplama konusunda geliştirici özelliği sayesinde tercih edilen bu malzeme, eskiye oranla muhteşem bir görüntü sağlama avantajı ortaya çıkarmaktadır. İsterseniz mat bir görüntü için saten seçeneği ya da parlak seçeneği tercih edilen cilalanmış bir görüntü elde edilmesi mümkündür.

Temel avantajlarına bakıldığında,Tuffskin doğal taş mermer veya granit gibi tezgahlar üzerinde lekeyi ve aşınma yönler. Uzun ömürlü bir kaplama sağlaması ile birlikte hem zararsız hem de kokusuz olduğu için sağlığınıza hiçbir zarar vermeden kullanılabilir. Mutfak tezgahlarında en sık karşılaşılan sorunlardan biri olan yüksek sıcaklık konusunda da 200 dereceye kadar dayanıklı bu malzeme hasarların önüne geçilmesine  10 yıla kadar yardımcı olur.

TuffSkin Türkiye Yetkili bayi adresi için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz:

https://www.mermerkoruma.com

 

View this post on Instagram

Müşterimize koruma amaçlı sıradan  bir naylon kaplama önerilmiş ve uygulanmış. Fakat bu naylon kaplama  yüzeyde bir ay kalmasına rağmen yüzeyi koruyamamış.  Yüzey üzerinde kılcal çizikler ve hava almamasından dolayı lekeler oluşmuştu. Yüzeye restorasyon yaparak eski haline getirdik ve ardından  TuffSkin koruma kaplama uyguladık.   Şimdi, yüzey hem nefes alacak hem de yıllarca lekelere ve çizilmelere karşı 100% korunacak.   Unutmayın!  Tuffskin,  hangi tür taş kullanıyor olursanız olun sıradan taş koruma kimyasalların sizlere hiçbir zaman sunamayacağı korumayı garanti etmektedir. TuffSkin artık Türkiye'de! . . . #mermerkoruma #mermertemizleme #mermersilim #masakoruma #mermerparlatma #masaparlatma #lekekoruma #yemekmasası #mutakmasası #mobilya #dekorasyon #içmimar #mimari #ev #dekorasyonfikirleri #mimari #tasarım #marble #restorasyon #mermercilalama #wax #mermercilasi #granit #evimevimguzelevim #yuvarlakmasa

A post shared by TuffSkin Mermer Koruma (@mermerkorumats) on