Mermer Beyazlatma

mermer temizleme

Mermer, yüzyıllardır değişmeyen bir yapı malzemesi olması ile birlikte yaşam alanlarında ve çalışma alanlarında birçok farklı noktada döşeme malzemesi olarak kullanılmıştır. Bazen bir mutfak tezgahında bazen bir merdiven basamağında görülen mermer, uzun süreli kullanım ve düzenli temizliğin yapılmaması gibi sıkıntılar sonrasında ise kararma gibi bir sonuç ortaya çıkarır. Bu durumda da elbette ki mermer beyazlatma işlemi ile yeniden pırıl pırıl bir görüntü elde edilebilir.

Tamamen profesyonel bir yapıya sahip olan bu işlem, firmamız tarafından da sunulan bir hizmet olmak ile birlikte bizzat yerinde gerçekleştirilmektedir. İşlemin uygulanması sayesinde mermer zeminlerde tekrar ilk günkü kadar sağlıklı bir yüzey görüntüsü elde edilerek, kullanım özelliğinin yıllar boyunca korunması gibi bir fırsat ortaya çıkmaktadır. Zira mermer kullanıldığı zeminlerde estetik görüntüsü, parlak özellikleri ve bembeyaz iç açıcı yapısı ile tercih edilmektedir.

Mermer Beyazlatma Nasıl Yapılır?

Bugün son teknolojilerin kullanılması ile birlikte gayet avantajlı ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilen mermer beyazlatma işlemi, özel makineler sayesinde sağlamaktadır. Bu anlamda üzerinde sürekli bir şekilde adım atılan ve yüksek kirlenme oranı gösteren mermer yüzeylerde işlem gerçekleştirilmektedir. Yani genel olarak ofis, iş merkezi, alışveriş merkezi gibi noktalar başta olmak üzere hastaneler, kurumlar, işletmeler veya konutlarda da bu işlem yapılabilir.

Firmamızın sunmuş olduğu bu hizmet sayesinde mermer silimi ve parlatma amacı güdülürken, yapılan işlemin tamamen istenilen profesyonel sonucu ortaya çıkarması için özel kimyasallar kullanılır. Alanında tecrübeli personellerimiz sayesinde gerçekleştirilen bu işlem için özel ithal makinelerde kullanılan bu kimyasallar, mermerin derinine kadar işlemiş olan siyah görüntüyü kolayca ortadan kaldırmaktadır.

Mermer Beyazlatma İşlemi Ne Kadar Sürer?

Genellikle profesyonel bir ekip sayesinde firmamız tarafından sunulan mermer beyazlatma işlemi alanın büyüklüğüne göre belirlenen en hızlı süre içerisinde tamamlanmaktadır. Yani bir alışveriş merkezi için çoğu zaman birkaç gün içerisinde istenilen sonucun elde edilmesi mümkündür. Ancak ideal boyutta bir apartman dairesi veya müstakil bir evde yapılacak işlemlerde çoğu zaman bir gün dahi yeterli olmaktadır.

İşlemin gerçekleştirilmesi için firmamız ile görüşerek hizmet talebinde bulunduğunuzda, öncelikle uzman ekibimiz tarafından yerinde inceleme gerçekleştirilir. Bu sayede yapılacak işlemin boyutları, ihtiyaç duyulan malzemeler ve işlem süresi belirlenir. Belirlenen süre boyunca konumda mermer silimi ve parlatma işlemi gerçekleştirilirken, alanın bu süre içerisinde boş tutulması ve kullanılmaması fayda sağlayacaktır. Profesyonel şekilde temizleme yapıldıktan sonra konut veya iş yeriniz yeniden göz alıcı ve parlak bir görüntüye sahip olarak bembeyaz bir sonuç sağlayacaktır.