Mermer Masam Leke Olmadan Nasıl Kullanabilirim?

Sofistike ve avangart bir yapıya sahip olan mermer masalar, özellikle geniş salonlu evlerde yemek masası için en keyifli tercihleri arasında yer alır. Kalabalık misafirlerin ağırlandığı bu yemek masalarında çoğu zaman yağ, kahve, limon, sirke, baharat, süt, sıcak su, buz veya alkollü içecekler değişen lekeler oluşturabilir. Masanın estetik görüntüsünü bozan bu lekelerin aslında tuffskin gibi bir malzeme ile çok kolay şekilde önlenmesi mümkündür.

Tuffskin Nedir?

Son yılların özel teknolojilerinden biri olan tuffskin firmamızın mermer masa ve tezgahlar üzerinde koruma amaçlı en fazla önerdiği ürünler arasında bulunmaktadır. Ürün özel bir hammadde ile imal edilmiş bir yapıya sahip olarak, tescil edilmiş bir taş yüzey kaplama tercihi oluşturmaktadır. En genel kullanım alanları arasında mermer yüzeyler yer almakla birlikte masa ve tezgah gibi yüzeylerde özel koruma için kullanılır.

Tuffskin güçlü bir yapıya sahip olarak sıvı yalıtımı sağlar ve aynı zamanda da gaz geçirgenliği oluşturur. Bunun yanında bir mermer masa üzerinde kullanıldığında çizilme, aşınma ve lekelerin önüne geçecek şekilde yüksek bir sağlamlık ortaya çıkarır. Bu açıdan tüm dünyada yıllardır kullanıldığı gibi son yıllarda Türkiye’de de firmamızın önerdiği koruma ürünleri arasında gösterilmektedir.

Mermer Masada Tuffskin İle Lekesiz Kullanım

Evinizdeki veya işletmelerindeki mermer masalar üzerinde her gün farklı gıdalar nedeniyle oluşabilecek lekeleri engellemek ve masayı daha uzun ömürlü kullanmak için çok kolay bir şekilde tuffskin uygulaması yapılabilir. Kahve, şarap veya asit lekelerinde %100 koruma sağlayan, leke tutmayan, kolayca temizlenen, 200 santigrat dereceye kadar dayanıklı, kokusuz, zararsız ve her an istediğiniz gibi yenileme imkanı sağlayan bu ürün çok kolay bir şekilde de kullanılabilir.

Kalıplar şeklinde temin edilen ve uygulaması tarafımızdan gerçekleştirilen bu ürün kalıbın mermer masa üzerine yerleştirilmesi ile kenar fazlalıkları kesildikten sonra çok hızlı bir şekilde yapışma işlemine başlar. Mermer masanın bulunduğu ortam, ortamın sıcaklığı ve mermerin türü gibi özelliklere bağlı olarak maksimum 72 saat içerisinde kullanımı mümkün olan bu malzeme masa ve tezgah üzerinde iki saat sonrasında dahi kullanılabilecek bir hale gelebilir.

Tuffskin uygulandığı mekanda kendiliğinden soyulup parçalanmayan, çizilmeyen ve yırtılmayan yapısıyla mermer masa üzerinde sanki yokmuş gibi muhteşem bir görüntü sağlar. Eğer masa üzerinde mat bir görüntü isteniyorsa, saten ürün seçilebilir. Parlak bir görüntü isteniyorsa da cilalı gibi özel bir yapı ile üretilmiş ürün seçeneği kullanılabilir. Çok uygun bir maliyet ile uygulanması kolaylıkla sağlanabilecek ve malzeme ile işçilik birleşimi sayesinde sunulan bu ürün bugün özellikle birçok restoran tarafından tercih edilmektedir.