Zemine Kaydırmazlık Uygulaması

dikkat kayan zemin işareti

Mermer, granit veya doğal taşlar hatta seramik gibi malzemeler ile zemin döşemesi yapıldığında, kullanım sırasındaki en büyük sıkıntılardan birisi kayganlıktır. Çünkü zemindeki bu kayganlık, düşme veya yaralanma gibi sıkıntılara yol açabilir. Bu durumda çözüm olarak en pratik uygulamalardan biri  kaydırmazlık kimyasalı ile zemine kaydırmazlık özelliği   kazandırmaktır.

Kaydırmazlık Kimyasalı Nedir?

Ülkemizde rahatlıkla temin edebileceğiniz ve güven içerisinde kullanabileceğiniz bir kaydırmazlık kimyasalı konusunda firmamız tarafından çok güvenilir bir ürün sunulmaktadır. Alman teknolojisi sayesinde üstün bir yapıya sahip olan lithofin kaydırmazlık kimyasalı (anti-slip) ürünü sayesinde nitelikli bir çözüm elde etmeniz mümkündür.

Ürün kaydırmazlık sağlaması amacı ile farklı malzemelerile gerçekleştirilmiş zemin döşemeleri üzerinde rahatlıkla kullanılabilir. Yani mermer, granit, fayans, seramik karo, mozaik ve çini gibi birçok farklı kayganlık oluşabilecek yüzey üzerinde çok pratik bir kullanımı bulunmaktadır. Bu bağlamda balkon, teras, merdiven, zemin, giriş holü,fuaye, havuz kenarı veya bahçe gibi her alanda bu kaygan zeminler üzerinde lithofin anti-slip ürünü kullanılabilir.

Lithofin Anti-Slip Kaydırmazlık Kimyasalı Nasıl Uygulanır?

Ülkemizde ulaşabileceğimiz en kaliteli kaydırmazlık kimyasalı ürünlerinden biri olan bu ürünü, çok pratik bir şekilde sipariş ederek istediğiniz alanda hızlıca kullanabilirsiniz. Doğru bir uygulama gerçekleştirilmesi ile birlikte uygulandığı noktada çok uzun yıllar boyunca kalıcı bir kaydırmazlık yapısı oluşturur. Bu bağlamda mermer veya granit gibi kaygan yüzeyler üzerinde oluşabilecek düşme ya da kazaların önüne geçilmesine yardımcı olur.

Ürünün temel özelliklerine bakıldığında, tamamen emniyetli olması ve kolay kullanılan bir yapısı olduğu görülebilir. Sadece bir paket temin edildikten sonra 6 metrekare yüzey üzerinde kolaylıkla uygulama yapılarak, kalıcı bir etki elde edilebilir. Üstelik temin ettiğiniz lithofin kaydırmazlık kimyasalı sahip olduğunuz alan için fazla geldiğinde, kalan ürünü 3 yıl boyunca serin ve kuru bir ortamda rahatlıkla muhafaza edip, sonrasında tekrardan kullanabilirsiniz.

Uygulama gerçekleştirdikten sonra zemin üzerinde net bir şekilde gözle görülecek bir yapısı bulunmasa da etkisi net şekilde hissedilen bir uygulama sağlar. Yani kaydırmazlık kimyasalı olarak kullanıldığında, zemin görünümünde bir değişim ortaya çıkarmaz. Üstelik uygulama sonrasında lithofin anti-slip üzerinde özel bir şekilde farklı bir temizlik ya da koruma uygulaması yapma gerekliliği dahi bulunmamaktadır.

Uygulama açısından ticari alanlar, evler, oteller, alışveriş merkezleri, bankalar, okullar, havaalanları, apartmanlar, villalar, hastaneler, kamu binaları ve hamamlar gibi her alan tercih edilebilir. Sayılan tüm alanlarda lithofin kaydırmazlık kimyasalı istenilen etkiyi sağlarken, aynı zamanda sağlığa zarar verecek hiçbir etkisi bulunmadığı için endişe edilmesine de gerek bulunmamaktadır.

İlgili ürüne aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.uytasrestorasyon.com.tr/urun/lithofin-kaydirmazlik-kimyasali-anti-slip/